EUR.Friends : stages en digitale hulpmiddelen

EUR.Friends : stages en digitale hulpmiddelenEUR.Friends : stages en digitale hulpmiddelenEUR.Friends : stages en digitale hulpmiddelenEUR.Friends : stages en digitale hulpmiddelen

E-Learning « taal en cultuur »

E-modules « talen en culturen » om zijn professionele en interculturele communicatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Een reeks van 9 e-leermodules door Universiteit Hasselt ontworpen in samenwerking met ULiège HEC, Zuyd Hogeschool en Ostbelgien.

WAT?

E-learning

Werknemers en werkzoekenden zullen beter voorbereid en onmiddellijk operationeel zijn door betere anderstalige interculturele communicatieve vaardigheden in een andere taal (FR-NL-DE), dankzij het gebruik van de 9 interactieve en contrastieve online modules. De inhouden werden immers ontwikkeld op basis van een behoefteanalyse bij KMO's/MKB's uit de hele EMR. Verschillende thema's en taalrijke informatie met betrekking tot de facetten van de arbeidswereld en het beroepsleven worden voorgesteld en door oefeningen in kaart gebracht: gewoonten, manieren zich te gedragen, commerciële onderhandelingen, etc.

De 9 e-modules zullen de communicatie tussen bedrijven binnen de EMR onderling verbeteren, maar ook tussen EMR-bedrijven en ondernemingen die zich situeren in heel België (Wallonië en Vlaanderen), Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland, belangrijke handelspartners van de KMO's/MKB's uit de EMR. Om ervoor te zorgen dat jong gediplomeerden, werkzoekenden, onmiddellijk inzetbaar zijn binnen KMO's/MKB's in de hele EMR, worden de 9 e-modules eveneens ter beschikking gesteld van alle bacheloropleidingen binnen de EMR. Zo kunnen studenten en werkzoekenden zich nog beter voorbereiden op de arbeidsmarkt.

DOELGROEPEN:

De bachelor-studenten, werkzoekenden en werknemers van de KMO's/KMB's.

Deze modules zijn geschikt voor de leerlingen vanaf het taalniveau B2.E-modules

Ontdek onze online interactieve conferentie, die in het kader van ons evenement digiTOOLS plaatsvond:

Ontdek ook de conclusie van deze conferentie:

Zijn er nog vragen ? Misschien vindt u de antwoorden in onze FAQ.